onsdag den 5. november 2014

Pårørende til stressramt.

At blive ramt af stress er en alvor sag for de fleste. Overskuddet til at skulle forholde sig både til sig selv og de nærmeste, er en udfordring og måske endog uoverskueligt. At forklare og udtrykke hvad der sker i den stressramte og hvorfor det sker, er svært at forklare og ofte uforståeligt for omverdenen. Derfor hører jeg ofte, at både den stressramte og de nære isolerer sig i hver der frustration over den opståede situation og at de pårørende føler de står magtesløse og handlingsslammede. Er der børn i familien gør det det ikke lettere, børn er jo også meget berørt af når mor eller far har det dårligt.
Den vigtigste ressource i helingen af stress er den stressramtes nærmeste og derfor er det så vigtigt at lære selv at forstå sin stress og situation, men også at ens nærmeste for en større forståelse og derved også bedre kan være der, på en hensigtsmæssig måde.

Kunne du eller i have behov for at være del af en gruppe, infomøde for pårørende, samtaler med eller uden stressramte eller et besøg i jeres familie, så kontakt mig for yderligere info via:
www.lilli-lewandowski.dk

Jeg dækker Sydfyn og Odense område.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar